Őrzés-védelem

A Hermes Groupnál a szakértelem és a gyakorlati megvalósítás innovatív gondolkodásmóddal egészül ki, így szolgáltatásainkat nemcsak személyre szabjuk, hanem költséghatékonyan is hajtjuk végre.

Szakképzett munkatársaink többéves vagyonvédelmi tapasztalattal állnak megrendelőink szolgálatára, legyen szó élőerős őrzésről, biztonsági kíséret nyújtásáról, vagy más vagyonvédelmi feladatokról. Kollégáink magas szintű tudással rendelkeznek, melynek folyamatos bővítéséről cégünk vezetői továbbképzésekkel gondoskodnak. Vagyonvédelmi szolgáltatásaink során felmérjük ügyfeleink igényeit, és a meghatározott céloknak megfelelően valósítjuk meg a feladatokat.

A magas szakmai tapasztalat és a korszerű ellenőrzési rendszerek egyaránt fontos szerepet játszanak ügyfeleink maradéktalan elégedettségének biztosításában.

Objektumőrzési munkáink során a biztosítási folyamat kiemelt része a védeni kívánt terület teljes felmérése, valamint kockázati besorolásának megállapítása, amely segít a szükséges biztonsági terv kidolgozásában és a technikai eszközök meghatározásában.

Forduljon hozzánk bizalommal!​

Objektumot szeretne őriztetni

Recepciós szolgálatot venne igénybe

Járőrszolgálatot igényelne

Szállítmányai kísérését biztosítaná

Rendezvényét biztosítaná

Személyek védelmét bízná ránk

Raktárak áruforgalmát ellenőriztetné

Áruházi detektívet alkalmazna

Ajánlatkérés

Minden esetben egyedi árajánlatot adunk, amely magában foglalja az ingyenes konzultációt és a helyszíni bejárást.

Kollégáink a megadott elérhetőségeken keresztül felveszik Önnel a kapcsolatot.

További szolgáltatásaink

Célunk, hogy levegyünk megbízóink válláról minden terhet, teljes körű és komplex szolgáltatásainkkal mindent egy kézben tartva időt és pénzt takarítsunk meg partnereinknek.

Takarítás

Gyorsaság, igényesség, megbízhatóság modern technikai eszközökkel
Még több információ

Magánnyomozás

Pontos és tapintatos szekértői közreműködés
Még több információ