Rólunk

Számunkra ügyfeleink elégedettsége a legfontosabb, amit korszerű megoldásokkal és testreszabott szolgáltatásokkal valósítunk meg.

Cégünk szakemberei több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkeznek, és a legfrissebb innovatív megoldásokat keresik, amiket partnereink számára magas színvonalon és egyénre szabott megoldások keretében biztosítanak.

Munkatársaink felmérik a szükséges tárgyi és emberi erőforrásokat, és kidolgozzák az igényeknek legmegfelelőbb és leghatékonyabb rendszert.

Komplex szolgáltatásainkkal igyekszünk minden terhet levenni megbízóink válláról, akik így nemcsak időt, hanem pénzt is megtakaríthatnak a segítségünkkel.

Partnereink minden körülmények között pontos képet kapnak az általunk végzett munkafolyamatokról. Cégünk munkatársai teljes körű odafigyelést biztosítanak Ön számára, legyen szó létesítmény őrzéséről, takarításáról vagy üzemeltetéséről.

Magánnyomozóinkat megrendelőink az élet számos területén alkalmazzák, akár üzleti partnerek leinformálásáról, belső visszaélések felderítéséről, vagy környezettanulmány készítéséről legyen szó. Kollégáink maximális diszkrécióval és szakértelemmel állnak rendelkezésére az eseti és állandó megbízások során is.

AE_HermesGroup_logo_horizontalis_RGB_vilagos_alapon-01

Forduljon hozzánk bizalommal!​

Létesítményét szeretné őriztetni

Személyvédelmet bízna ránk

Gyermeke biztonságáért aggódik

Épületét szeretné hatékonyan üzemeltetni

Üzleti információszerzésre van szüksége

Nyomoztatna

Életvitel-ellenőrzést végeztetne

Takarítást bízna ránk

Szolgáltatások

Célunk, hogy levegyünk megbízóink válláról minden terhet, teljes körű, és komplex szolgáltatásainkkal mindent egy kézben tartva, időt és pénzt takarítsunk meg partnereinknek.

Őrzés-védelem

Magas szintű szaktudást és hatékonyságot biztosítunk
Még több információ

Magánnyomozás

Pontos és tapintatos szekértői közreműködés
Még több információ

Takarítás

Gyorsaság, igényesség, megbízhatóság modern technikai eszközökkel.
Még több információ